353 vizualizări 6 nov 2019

„Ieri, am discutat câteva ore bune cu d-na Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei. A fost o discuţie utilă la „primirea-predarea” ministerului. Acum urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. Câteva zile activitatea mea va fi concentrată pe sprijinirea colegilor din Guvern în reorganizările instituţionale, ca urmare a trecerii de la formula cu 24 ministere la formula cu 16 ministere. În paralel, am avut deja discuţii telefonice cu Preşedintele CSM, Vicepreşedintele CSM şi Procurorul General interimar, transmiţând, pe lângă cuvenitele mesaje de bun (re)găsit, determinarea de a îndeplini agenda Guvernului PNL în interesul cetăţenilor şi al Justiţiei", a scris, pe Fcaebook, Cătălin Predoiu.

 

Ministrul Justiţiei a precizat că va mai avea discuţii, în zilele următoare, cu compartimentele interne ale Ministerului şi cu instituţiile din raza de competenţă a Ministerului Justiţiei, începând cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Agenţia Naţională a Bunurilor Indisponibilzate, Direcţia Naţională de Probaţiune şi continuând cu toate celelalte.

Cătălin Predoiu a preluat maţi ministerul Justiţiei de la Ana Birchall. Liberalul a mai deţinut acest portofoliu în perioada 2008-2012.

 

Citește și: