Că unii - cel puţin unii - dintre susţinătorii veniţi din toată ţara la lansarea de azi a premierului Victor Ponta în cursa pentru prezidenţiale au primit bani de la partid pentru deplasarea la Bucureşti nu a mai fost contestat de nimeni. Într-o intervenţie la Digi24 în timpul spectacolului de pe Naţional Arena, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a explicat că nu este deloc anormal ca oamenii să primească nişte bani pentru un drum atât de lung, în cazul unora: oamenii au nevoie de nişte sandvişuri ori de o sticlă de suc sau de apă, a explicat edilul.

Într-o filmare cu camera ascunsă făcută de reporterii Digi 24, unul dintre susţinătorii lui Ponta a explicat că cei plecaţi de la Iaşi au primit 100 de lei pentru a participa la evenimentul de pe Arena Naţională. Organizatorii le-au oferit acestora gratuit şi mâncare şi transportul până la Bucureşti.

"Ne-au dat bani. (...) 100 de lei", spune participantul intervievat. "De ce să nu mergem? Mergem, ne plimbăm (...) Ne-au adus ei, ne-a luat după seria de buletin", adaugă el.

Numai de la Iaşi au plecat spre Bucureşti 1.000 de simpatizanţi ai PSD, în timp ce din Timiş şi Cluj au urcat în autocarele care urmau să ajungă la Arena Naţională câte 500 de susţinători ai lui Victor Ponta.

Se pare că bani ar fi primit şi cei din Bucureşti care au participat, din partea UNPR, la eveniment şi au venit să îl susţină pe Ponta, dar cu 80 de lei mai puţini. Un tânăr a publicat pe blogul personal o discuţie pe care a avut-o pe Facebook cu o persoană care ar fi recrutat participanţi pentru show-ul de pe Arena Naţională. El ar fi putut să primească 20 de lei dacă s-ar fi prezentat astăzi la stadion, conform Titanul.ro, care citează un blog.

Sursă: teodormarin.ro

Mai jos, imagini surprinse de gândul pe Naţional Arena în care un bărbat împarte bani unor susţinători:

FOTO: gândul

Citește și: