Cristian ANDREI
3342 vizualizări 21 iun 2012

Condamnaţi definitiv la închisoare alături de Adrian Năstase în dosarul "Trofeul Calităţii", Mihai Cristian Vasile şi Diana Gasparovici sunt daţi în urmărire naţională. În schimb, nu au fost probleme cu Irina Jianu şi soţii Popovici.

Poliţia i-a dat în urmărire naţională pe Vasile şi Gasparovici, deoarece nu au fost găsiţi la domiciliu de oamenii legii care trebuiau să execute mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, au declarat pentru Agerpres surse din poliţie.

Conform avocatei care a reprezentat-o la proces Diana Gasparovici, fosta adjunctă a Irinei Jianu de la ISC, se afla, la termenul de pe 13 iunie al recursului de la instanţa supremă, internată într-un centru de boli psihice. Gasparovici ar fi suferit o cădere nervoasă, conform actelor medicale prezentate de avocată.

Irina Paula Jianu a fost luată de poliţişti de acasă, nefiind probleme. De asemenea, soţii Ioana şi Bogdan Popovici au venit singuri la arestul Poliţiei Capitalei.

În dosarul "Trofeul Calităţii", fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă. Adrian Năstase s-a împuşcat aseară, după tentativa de sinucidere fiind transportat la spital şi operat în cursul acestei dimineţi

Citește și: