Gandul.info
Cristina ANDREI
524 vizualizări 27 nov 2017
„Am avut eu 45.000 de oameni în stradă? Eu n-am auzit. Legile justiţiei sunt în Parlament, deci nu răspund eu ca şi Guvern. Doamnă, m-am uitat şi eu la televizor aseară, bănui că ne-am uitat la acelasi televizor.
 
N-am văzut nicio palmă din aia cu fiscalitatea. Ce am înţeles eu, şi am vorbit si cu ministrul de Finanţe, trebuie să continuăm, să explicăm mai bine că nu scade leafa nimănui din sectorul privat, cu atât mai puţin de la stat, cu câteva excepţii, cei care au avut salarii foarte mari. Nu este normal ca unii să aibă salarii de trei ori mai mari decât al preşedintelui, să facem puţină ordine socială", a răspuns, destul de iritat, primul ministru Mihai Tudose. 
 
Acesta a infirmat zvonurile referitoare la remanierea ministrului Sănătăţii, scenariu lansat de Niculae Bădălău, la Giurgiu, precizând şi că proiectul de lege privind bugetul va fi adoptat săptămâna viitoare. 
 
„La guvernul pe care îl conduc eu nu avem remaniere. Dacă altcineva remaniază alte guverne, e-n regulă. Nu vorbim acum de remaniere”, a precizat premierul Mihai Tudose.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a susţinut că mesajul său din timpul unei conferinţe de presă a fost interpretat greşit: „La conferinţă la Giurgiu a fost o întrebare. Doamna deputat doctor (Elena Dinu - n.r.) era lângă mine şi un jurnalist a întrebat dacă doamna doctor ar fi bună de ministrul Sănătăţii. Şi eu am spus că ar fi bună, normal”, a susţinut Bădălău. 

 
 
 

Citește și: