Manciu Andi
62141 vizualizări 5 iul 2012

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, că în situaţia în care va ajunge în postura de preşedinte interimar, ca urmare a suspendării din funcţie a lui Traian Băsescu, va exercita această funcţie în mod "responsabil şi discret".

Afirmaţiile lui Antonescu au venit după ce jurnaliştii l-au întrebat dacă are în vedere o eventuală graţiere a fostului premier, Adrian Năstase.

ÎŢI RECOMANDĂM SĂ CITEŞTI ŞI: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE- VICTOR PONTA îi acuză pe TRAIAN BĂSESCU: preşedintele vrea să...

"Sunt elemente simple, nu ştiu cât de eficiente ale dotării propagandistice de la unitatea de propagandă. (...) O asemenea temă, o asemenea diversiune, dacă o să observaţi, este reluată de 7-8 jurnalişti, comentatori din diferite posturi de TV sau publicaţii atunci când se apasă pe buton", a replicat Antonescu.

Totodată, el a dat asigurări că, în situaţia în care va ajunge preşedinte interimar, va exercita această funcţie în mod "resposabil şi discret".

"Eu refuz să discut despre ce o să fac sau nu o să fac, pot să vă spun de pe acum, dar nu dezvolt mai mult, dacă vom fi într-o asemenea situaţie înţeleg ca pe perioada de până la referendum, dacă va trebui să îndeplinesc această funcţie, să o exercit responsabil şi discret, conştient că una este un preşedinte ales şi una este un preşedinte al Senatului, care din raţiuni de funcţionare a instituţiilor, din raţiuni birocratice ţine locul preşedintelui", a precizat liderul PNL.

Citește și: