79523 vizualizări 8 iun 2015

"Solidarizarea în jurul lui Ponta este singura soluţie. Dacă PSD-ul ar avea un înlocuitor pentru Victor Ponta, zilele lui ar fi numărate. El şi-ar da demisia în buna tradiţie a Kremlinului din care provine acest partid... (Dacă Ponta ar demisiona n.r.) esta ca şi cum întregul PSD şi-ar trage un glonţ în cap. Cum să facă aş ceva? Este ca la şah", a afirmat Cristian Tudor Popescu la Gândul LIVE.

Potrivit acestuia, este greu să se creeze acum, în opinia publică, un val suficient de puternic de ostilitate la adresa lui Victor Ponta. "Pe Facebook ea există, dar fără lumea reală nu se poate... Dacă acuzaţiile se probează 100%, Victor Ponta ia cinci ani. Dacă este achitat, DNA-ul are o mare problemă de imagine şi de credibilitate", mai spune editorialistul gândul.

Potrivit acestuia, în momentul de faţă, "aşa cum s-au aşezat lucrurile, Victor Ponta nici nu mai poate pleca (de la guvernare n.r.) şi să vrea nu mai poate, pentru că s-au aşezat blocurile politice faţă în faţă. Trebuie să rămână acolo".

Vezi declaraţiile integrale în înregistrarea video!

Citește și: