Sorina Ionaşc
4177 vizualizări 1 aug 2015

În prezent, Camera Deputaţilor este în căutare de 22 de şoferi, dintre care unul trebuie să ştie să conducă inclusiv tractoare rutiere şi agricole. Pentru aceste posturi, pe lângă permisul de conducere şi recomandări de la locurile de muncă anterioare, doritorii vor fi nevoiţi să înveţe notiţele tehnice şi manualele service ale autoturismelor Dacia Duster, Dacia Logan, Mercedes Sprinter, autocisternelor Roman R10215 şi al tractoarelor Goldoni.

În plus, Camera Deputaţilor mai angajează şi un vopsitor auto, doi electricieni auto, un mecanic şi un coordonator al mecanicilor auto.

VEZI AICI CERINŢELE POSTURILOR

Pentru toţi candidaţii, manualul de reparaţie al autoturismelor Dacia Logan este obligatoriu, fiind trecut în bibliografie. Coordonatorul trebuie să citească şi manualul Daciei Duster, iar vopsitorii trebuie să treacă în revistă şi manualul de şcoală profesională „Tinichigiu- vopsitor auto”, scrisă de Ion Sava, Editura didactică şi pedagogică, din 1994.

În iunie, Centrul Internaţional de Conferinţe al Camerei Deputaţilor a avut nevoie de un muncitor-cofetar. Pe lista cerinţelor, candidatul trebuia sa ştie să facă diverse deserturi, dar să ştie şi definiţia sortimentelor de prăjituri. Nici patiserii nu scapă de bibliografie.

VEZI AICI BIBLIOGRAFIA PENTRU POSTUL DE MUNCITOR-COFETAR

Pe lista lor se afla enciclopedia gastronomică “Reţetar de preparate culinare produse de cofetărie patiserie şi arta serviciilor în restaurante pentru turismul intern şi internaţional”, a lui Stere Stavrositu, “Tehnologia activităţii în restaurant şi bar”, de Radu Nicolescu şi “Ghidul chelenerului”, de Constantin Florea.

Pentru ghizi, situaţia este mai simplă. Nu trebuie să ştie decât un scurt istoric al Parlamentului, care este structura lui şi cum este organizat, şi să citească Regulamentul Camerei Deputaţilor şi Constituţia României.

Anul acesta, Camera Deputaţilor a angajat 50 de ghizi, cu contract de colaborare.

VEZI AICI CERINŢELE PENTRU GHIZI

Citește și: