2249 vizualizări 30 dec 2012

Ficat de gâscă cu vişine şi reducţie de vin roşu, somon la grătar cu sos de lămâie şi pulpă de raţă umplută cu ciuperci de pădure şi sos cumberland. Aşa vor arăta platourile de pe masa de Revelion a familiei prezidenţiale.

Ajuns la Covasna cu elicopterul în această dimineaţă, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că îşi va petrece Revelionul la un hotel de patru stele din oraş, împreună cu soţia şi cele două fiice, Elena şi Ioana. "La Clermont o să fac Revelionul. O să vină şi fetele mâine. Nu, n-am invitat pe nimeni altcineva. Doar cu familia voi fi, cu fiicele", a spus preşedintele, ieşit la plimbare cu soţia.

Cât costă meniul prezidenţial de Revelion

În meniul de revelion al hotelului ales de familia prezidenţială se regăsesc delicatese ca ficat de gâşcă cu vişine şi reducţie de vin roşu, somon la grătar cu sos de lămâie, pulpă de raţă umplută cu ciuperci de pădure şi sos cumberland, muşchi de vită cu sos bearnez şi creveţi.

Foto: www.clermonthotel.ro

 

 La final, se vor servi brânzeturi franţuzeşti, fructe şi Millefeuille.

Pe lângă şampanie, pe masă vor fi câteva sortimente de vinuri româneşti: Domeniile Coroanei Segarcea – Chardonnay, Domeniile Săhăteni – White Artisan şi Red Artisan, Davino – Ceptura roşie, Cramele Prahova – Fetească neagră Private Reserve. Pentru noaptea de revelion, oferta restaurantului include open bar.

Costurile ajung la 650 de lei de persoană pentru pachetul care include masa de Revelion şi cea de 1 ianuarie, varianta minimă, fără cazare, pe care hotelul o are în ofertă. "Pentru anul acesta nu avem calculele exacte, dar vă pot spune că anul trecut de exemplu, costurile pentru pachetul de 31 decembrie şi 1 ianuarie a fost de 650 de lei de persoană", a explicat pentru gândul Ovidiu Olariu, directorul de marketing al hotelului.

REŢETE DE REVELION. Cum poţi prepara rapid salatele de boeuf, vinete sau ciuperci pentru masa de ANUL NOU

PRĂJITURI DE REVELION. Desertul pentru masa de Anul Nou care este gata în 20 de minute

PRĂJITURI DE REVELION. Reţete simple de deserturi pentru masa de Anul Nou

MESAJE DE ANUL NOU. 10 URĂRI de REVELION transmise prin SMS prietenilor apropiaţi

 

Citește și: