Sorina Ionaşc
1002 vizualizări 6 iul 2012

Liderul PDL, Cezar Preda, l-a atacat dur pe preşedintele Senatului, Crin Antonescu, comparându-l cu păpuşa malefică Chucky. Totodată, pedelistul  a tras şi el un semnal de alarmă asupra unui atac la democraţie şi a faptului că drepturile cetăţenilor au fost încălcate în repetate rânduri.

„Domnule preşedinte al Senatului, mă aşteptam ca măcar azi dacă vă duceţi la Cotroceni să aveţi un discurs mai cald şi mai uman.  Şi păpuşa Chucky a fost concepută să fie bună, dar nu a fost, pentru că răutatea i-a venit pe drum, domnule Antonescu. Toţi sunteţi legaţi ombilical de acelaşi lucru, frica de justiţie, de dreptate. De aceea vă grăbiţi să demiteţi preşedintele”, a declarat Preda, în plenul reunit.

Specificând că nu sunt motive suspendare a preşedintelui, la fel ca în 2007, Cezar Preda a adăugat că România nu ar trebui lăsată fără preşedinte şi că cetăţenii nu ar mai trebui minţiţi.

„Sunt 60 de zile în care nu se întâmplă nimic bun pentru români.  Această atitudine este specifică unui om care toată viaţa a copiat şi toată viaţa va minţi pe toată lumea. Nu sunt motive de suspendare, să nu lăsăm ţara nicio secundă fără preşedinte. I-aţi minţit că veţi schimba tot ca să fie bine pentru ei  şi nu aţi făcut nimic”
 

Citește și: