Ilinca Nazarie
92 vizualizări joi, 17:02

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, joi, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată că PSD deţine încă majoritatea în parlament şi că va încerca să obstrucţioneze viitorul guvern.

„A căzut Guvernul, moţiunea de cenzură a trecut, va fi foarte greu pentru că joaca politică dintre preşedinte şi guvern se va muta între viitorul guvern şi actualul parlament. PSD deţine în continuare majoritatea în parlament şi probabil că va încerca o obstrucţionare a guvernării, astfel încât să ducă această bătălie între alte două instituţii ale statului român. E un vot corect, care era prognozabil de la data la care s-au terminat alegerile europarlamentare. E păcat că a durat atât de mult şi e şi o formă oarecum de recompensă pentru guvernarea Dragnea care a fost atât de dezastruoasă", a spus, pentru Mediafax, Mihai Chirica.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi „pentru”, 4 „împotrivă”.

 

Citește și: