Dan Straut
1786 vizualizări 3 ian 2017

În perioada decembrie 2015 - mai 2016, Toma Petcu a fost preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului. El a fost schimbat din funcţie de premierul Dacian Cioloş, după o vizită a preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în Giurgiu, Petcu fiind în conducerea ALDE Giurgiu şi participând la întâlnirea cu Tăriceanu. Cioloş pusese condiţia ca demnitarii păstraţi în instituţiile din subordinea guvernului tehnocrat să nu facă politică.

iar între octombrie 2013 şi iulie 2014 a fost subprefectul judeţului Giurgiu. Între aprilie şi august 2013 a ocupat postul de director la Direcţia de Insolvenţă a Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), având în atribuţii gestionarea activităţii tuturor societăţilor aflate în insolvenţă la care AAAS este creditor sau acţionar.

Între septembrie 2011 şi artie 2013, Toma-Florin Petcu a fost preşedinte al CA şi director general al CNF Giurgiu-Nav SA Giurgiu.

Toma-Florin Petcu, inginer constructor specializat în construcţii hidrotehnice, este deţinătorul unui Master în management public, avînd drept competenţe profesionale dobândite managementul şi administraţia publică obţinute la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Citește și: