Teodor Bobei
125 vizualizări 10 oct 2019

„E o problemă internă pe care o s-o discutăm în interiorul partidului”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, întrebat dacă ar trebui să plece Viorica Dăncilă de la şefia PSD.

Viorica Dăncilă a declarat că nu va face un pas în spate de la şefia PSD şi nu are ce să îşi reproşeze. Liderul social-democrat a precizat că, alături de colegi, a adoptat măsuri bune pentru populaţie şi a ţinut echipa PSD unită, după rezultatul la europarlamentare.

„După cum ştiţi am fost aleasă prin Congres. Rămân la şefia PSD. Nu am cum să fac un pas în spate şi nu voi face un pas în spate. Nu îmi reproşez nimic. Am ţinut după europarlamentare o echipă unită, împreună cu colegii am adoptat măsuri bune pentru populaţie. Nu am ce să îmi reproşez. Ca un guvern foarte bun (întrebată cum va rămâne în istorie – n.r.)”, a afirmat Viorica Dăncilă, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de către Parlament.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi „pentru”, 4 „împotrivă”.

 

Citește și: