Teodor Bobei
813 vizualizări 17 nov 2019

„Clujul s-a dezvoltat foarte bine până acuma. E deja un model pentru multe oraşe mari din România, domnul Boc a obţinut rezultate foarte bune şi noi credem că pot fi obţinute rezultate şi mai bune şi că Clujul ar trebui să treacă la o etapă superioară, la o etapă următoare de evoluţie şi de dezvoltare. Vedem că deja succesul pe care îl are Clujul vine şi cu neajunsuri pe care va trebui să le rezolvăm legate şi de circulaţie, de riscul de poluare, aglomeraţia din oraş, de infrastrucutră şi de conectarea cu celelalte regiuni din jur. O să venim la momentul oportun cu o viziune şi un program pe care noi îl vom propune pentru clujeni şi evident cu un candidat”, a afirmat Dacian Cioloş, duminică, într-o conferinţă de presă la Cluj Napoca

El a mai spus că PLUS are perspective şi pentru mediul rural, nu doar pentru oraşele mari şi că vor prezenta candidaţi pentru toate oraşele, inclusiv pentru Cluj-Napoca.

„Noi credem că avem şanse şi perspective foarte bune în toate oraşele mari, şi nu doar în oraşele mari. În PLUS am început deja s construim o echipă care se va focaliza pe rural. În fiecare filială judeţeană avem un responsabil pe rural şi vrem să pregătim în mod specific şi adaptat candidatuile pentru mediul rural, pentru că în mediul urban avem în mod clar perspective foarte bune, vom prezenta candidaţi pentru toate acete oraşe şi pentru Cluj-Napoca”, a explicat Cioloş.

Liderul PLUS a mai precizat că în urmatoarele luni ar urma să existe discuţii chiar cu colegii din PNL în anumite zone din ţară putând exista chiar şi o colaborare.

Consiliul Naţional PLUS a decis, duminică, să adreseze o scrisoare deschisă membrilor USR în care transmite că vrea continuarea Alianţei pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, precum şi transformarea acesteia, la un moment dat, într-o fuziune a celor două partide.

USR a demarat o consultare, online, a membrilor formaţiunii în vederea reconfirmării lui Dan Barna la şefia partidului, procedură care va dura cinci zile.

Reprezentanţii conducerilor USR şi PLUS se vor întruni vinerea viitoare, a anunţat duminică Dacian Cioloş.

 

Citește și: