Cristina ANDREI
12570 vizualizări 4 apr 2018

„Dragi prieteni şi foşti colegi, sunt unul dintre iniţiatorii Platformei Romania 100, însă după ultimele evoluţii anunţ public că mă retrag din echipa Romania 100. Încă de la începutul acestei iniţiative am susţinut că foştii colegi de guvernare care doresc să continue proiectele începute trebuie să intre în politică alaturi de Partidul Naţional Liberal", a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt al PNL.

Ionel Dancă a argumentat că PNL a arătat că este partidul care poate face opoziţie şi poate învinge PSD, luptându-se cu măsurile controversate pe care coaliţia de guvernare a încercat să le ia, dar şi că formaţiunea a pus punct blaturilor cu PSD, la orice nivel, şi urmează o politică fermă, în sprijinul statului de drept şi al mediului de afaceri. 

„Doar PNL poate oferi o alternativă la guvernarea PSD - ALDE. Asta e ceea ce am susţinut întotdeauna în cadrul Platformei Romania 100, iar lansarea unui partid nou pe baza acestei platforme mi se pare o greşeală. Din acest motiv mă retrag din echipa România 100 însă îi invit în continuare pe foştii mei colegi, aşa cum am făcut-o deja de mai multe ori, să se alăture Partidului Naţional Liberal, singurul partid care poate oferi românilor o alternativă liberală de guvernare democratică şi responsabilă", a concluzionat acesta.

Citește și: