1063 vizualizări 8 mar 2018

"Îmi depun candidatura pentru funcţia de secretar general, în condiţiile în care nu ştiu dacă pot intra în sală", a declarat Codrin Ştefănescu.

Acesta a mai spus că a primit, din partea Organizaţiei Sector 1, dreptul de a fi delegat la Congres, dar această propunere trebuie acceptată de partid.

"Codrin Ştefănescu nu candidează împotriva candidatului lui Liviu Dragnea. Cei 4.000 de delegaţi vor decide prin vot dacă vor Nicolae Bănicioiu sau Ecaterina Andronescu preşedinte executiv, în condiţiile în care având vicepreşedinţi regionali, nu pot intra în cursă oameni precum Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae sau Adrian Dobre. Regret faptul că Olguţa Vasilescu, ce a fost târâtă cu cătuşe la mâini, nu poate candida ca vicepreşedinte al întregului partid, nu pentru o zonă. La fel Gabriela Firea, care îl bate în sondaje chiar şi pe Iohannis ", a mai spus Codrin Ştefănescu.

Acesta a contestat noul regulament în baza căruia au loc alegeri la Congresul PSD din 10 martie. "Sunt îngrijorat că ultimele evenimente nu ne fac deloc bine ca partid. Solidaritatea, dreptatea, că vom lupta pentru a stopa abuzurile. Colegii văd că nu mai suntem solidari. Cum putem să îi convingem pe milioane de români, când nu ne putem convinge între noi", a mai spus Ştefănescu.

Citește și: