Diana Grigore
666 vizualizări 16 aug 2019

„Multi spun astāzi cā Iohannis e rāu si lipsit de orice compansiune! Că e mincinos şi prefăcut. Eu zic ca este doar exponentul celor care l-au votat! Si a celor ce l-au susţinut din umbrā. Îl meritā! Este de-al lor!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

În spaţiul public au apărut imagini cu momentul în care militarul american a leşinat, în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei de la Constanţa.În imagini se vede că preşedintele Klaus Iohannis îşi continuă discursul la pupitru, în timp ce soldaţii încearcă să îi acorde prim ajutor militarului.

Pe imagini se observă că militarul american îşi pierde cunoştinţa şi cade pe spate, fiind prins de către alţi soldaţi. Cum nu îşi revine, unul dintre colegi fuge prin spatele preşedintelui după targă. În acest timp, şeful statului îşi continuă discursul.

După încheierea alocuţiunii şefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leşinat. Rămâne neclar dacă preşedintele a observat sau nu incidentul.

Ulterior, soldatul a fost preluat cu o targă şi dus la spitalul militar din Constanţa.

 

 

Citește și: