Diana Grigore
389 vizualizări 6 dec 2019

„Nu a existat nicio înţelegere între Viorică Dăncilă şi Iohannis! Nici urmā de blat! Şi o spun chiar eu. Pentru cā am fost în miezul acestei campanii şi ştiu exact cât de mult ne-am luptat pentru victorie. Am fost învinşi într-o competiţie acerbā şi ne-am recunoscut înfrângerea. Cu toţii! Declaraţiile lui Paul Stănescu nu au legāturā cu realitatea. Şi nu înţeleg incā cum de-a ajuns la concluzia asta. Sau cine i-a sugerat aceastā idee bizarā.”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înţeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 şi să nu candideze la Preşedinţie. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puţin, şapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înţelegerea după o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

În schimb, Klaus Iohannis a afirmat, întrebat dacă a avut o discuţie cu Viorica Dăncilă în care să o convingă să candideze la prezidenţiale, că PSD a convins-o să fie prezidenţiabilul partidului.

Viorica Dăncilă a explicat că este nedumirită de afirmaţiile lui Paul Stănescu potrivit cărora ar fi decis să candideze la prezidenţiale după o discuţie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat că nu este „nici cel mai mic sâmbure de adevăr” în declaraţiile acestuia.

 

Citește și: