Gandul
7303 vizualizări 21 iul 2019

„Sistemul şi-a anunţat astăzi decizia. Barna candidat la prezidentiale şi Ciolos premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca să ne ia dracu’ pe toţi!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Şi liderul PSD, Viorica Dăncilă, l-a criticat sâmbătă pe Cioloş, vorbind despre „realizările zero” ale guvernului acestuia.

„Despre ce realizări putem vorbi atunci când am avut Guvernul tehnocrat, guvern zero, cu zero realizări? Despre ce rezultate putem vorbi atunci când am avut guverne de dreapta? Despre tăieri, despre închideri de şcoli şi spitale, despre lipsa de respect pentru cei care au realizat ceea ce acum avem în România şi care merită mult respect din partea noastră?”, a spus Dăncilă la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Mureş.

„Am văzut în ultima perioadă foarte multe lucruri urâte, lucruri care efectiv nu ne plac şi nu plac multor români. Unii au venit cu proiecte, cu realizări, alţii au venit cu ură şi jigniri. Cred că este timpul să spunem stop, este timpul să aducem alături de noi pe cei care vor să contribuie la dezvoltarea acestei ţări. Jignirile, ura nu ţin loc de proiecte.(…) Avem nevoie de oameni care iubesc oamenii. Am văzut acum un partid nou care ne propune să trăim în grupuri, care ne propune tot ceea ce nu se potriveşte poporului român, e un partid care urăşte foarte mult, iar ura atrage ura. Nu putem accepta ca în România să implementăm ura, să facem din urmă deviza noastră naţională”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Citește și: