Cristian ANDREI
12324 vizualizări 7 aug 2012

Preşedintele interimar Crin Antonescu l-a acuzat pe fostul ministru de Interne Ioan Rus că a minţit şi a procedat incorect când a spus că a fost supus unor presiuni de la Palatul Cotroceni.

"Fostul ministru de Interne a procedat incorect, a minţit. Când a ieşit pentru a-şi da demisia, asta pentru că nu a fost demis, când a vorbit despre presiuni pe care le-am făcut eu asupra domniei sale, punându-mă pe acelaşi nivel cu Traian Băsescu, care l-a ameninţat cu puşcăria, ştiu că minte, are de ascuns ceva şi este bine că a plecat. Este un om extrem de mincinos care m-a acuzat pe mine de presiuni, a spus această mizerie în public, a spus-o poate cu scopul de a mă intimida", a spus Antonescu la Antena3.

Preşedintele interimar a spus că nu a discutat în niciun fel cu Ioan Rus, că nu a exercitat presiuni asupra acestuia.

"Nu am exercitat presiuni. Este o minciună sfruntată care se integrează în tot atacul de intimidare al lui Traian Băsescu", a adăugat Crin Antonescu.

Potrivit acestuia, cvorumul de prezenţă la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu se realizează din listele electorale permanente, pe care nu au ce căuta cei cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate.

Citește și: