Cristian ANDREI
2716 vizualizări 30 nov 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că nu i se pare normal că steagul UE a dispărut din sala de plen a Parlamentului, unde şi-a ţinut discursul premierul chinez.

„Nu mi se pare normal, evident steagul chinez pentru că era steagul oaspetelui, nu văd de ce trebuia să dispară steagul Uniunii Europene şi cred că este doar o chestiune din asta, administrativ gospodărească. Până la urmă, eram în contextul unui summit sub auspiciile Uniunii Europene, China - Uniunea Europeană, partea ei de centru şi de est. Acolo s-a vorbit despre Uniunea Europeană, nu am nici un fel de explicaţie pentru chestiunea asta şi probabil că a fost o chestiune nefericită de organizare”, a spus la Bacău Crin Antonescu.

Preşedintele Senatului a ţinut să precizeze că la întâlnirea pe care a avut-o cu premierul chinez, la Senat, decorul nu a fost schimbat. „Ce steaguri aveam înainte, aveam şi când a venit premierul chinez. După aceea, nu eu am fost responsabil cu decoraţiunile, nici nu am remarcat, am văzut ulterior”, a spus Antonescu.


 

Citește și: