Cătălina Mănoiu
17051 vizualizări 13 iun 2017

"Nu am nici dorinţa, nici dorul, nici plăcerea — o spun fără niciun fel de dramatism, o spun absolut egal, cu toată prietenia şi cu toată sinceritatea — să particip la acest Congres. (…) O prezenţă a mea la Congres ar alimenta astfel de lucruri, ar parazita cel puţin parţial mediatic un Congres care are dreptul lui, cu candidaţii lui, cu oamenii lui. PNL este atât cât este fără mine astăzi şi aşa va fi în viitor. (...) Îmi pasă, doresc ca acest partid să aibă şansele şi să le valorifice, îmi doresc să-şi aleagă un conducător, dar asta nu înseamnă că mi-e dor de el", a declarat fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu, la Realitatea TV.

Crin Antonescu a afirmat că Ludovic Orban nu trebuie să fie preşedintele PNL.

"Domnul Orban cred că nu trebuie să fie în acest moment preşedinte al PNL. Cred că acum, în 2017, trebuie altceva", a spus Antonescu.

Fostul lider al liberalilor a afirmat că îl susţine pe Cristian Buşoi în cursa pentru şefia partidului.

"(Cristian Buşoi-n.r.) este un om cu foarte multă personalitate, cu foarte multă ştiinţă de carte, care a pendulat foarte intens între Bruxelles şi Bucureşti, într-un mod foarte eficient, a fost implicat în politica internă a partidului şi a făcut faţă unor situaţii complicate", a spus Crin Antonescu.

Preşedinţia PNL este disputată de Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, Congresul pentru alegerea conducerii partidului urmând să aibă loc sâmbătă.

Citește și: