Sorina Ionaşc
506 vizualizări 23 ian 2012

Deputatul liberal Cristian Adomniţei, fost ministru al Educaţiei, spune că susţine decizia lui Crin Antonescu, privind retragerea Opoziţiei din Parlament, prin demisie sau concediu fără plată.

"Dacă anul trecut n-aş fi crezut că o astfel de decizie ar putea fi o soluţie, acum sunt absolut convins că este singurul gest pe care îl putem face pentru a schimba ceva", a declarat pentru gândul deputatul PNL Cristian Adomniţei.

Liberalul consideră că o demisie în masă este cel mai puternic gest pe care îl pot face membrii Opoziţiei pentru a schimba actuala guvernare.

"La Putere sunt numai trădători, numai mincinoşi. Nu mai pot pune preţ pe nimic din ceea ce spun ei, n-avem cu cine să mai vorbim. Este ultima noastră cale. Vrem alegeri anticipate pentru că numai astfel putem să schimbăm în bine România", a adăugat deputatul PNL.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a anunţat luni că pregăteşte o demisie în masă a parlamentarilor USL. O altă soluţie propusă de liberal a fost şi cea a concediului fără plată din Parlament.

Parlamentarii PNL susţin această decizie de a demisiona, ca o ultimă soluţie pentru ca actuala Putere să cedeze.

Citește și: