Liviu Dadacus - Mediafax
1193 vizualizări 21 feb 2018

„Eu nu am vorbit despre revocare şi nimeni din PSD nu a vorbit despre revocare. Eu am spus, ca şi mulţi alţi colegi de-ai mei, că în momentul când au apărut ştirile şi înregistrările şi martorii pe cazul de la DNA Ploieşti, procurorul general, şeful DIICOT şi ceilalţi oameni care conduc instituţiile astea trebuia să ia nişte măsuri, inclusiv domnul ministru al Justiţiei trebuia să le ceară să ia măsuri", a spus Ştefănescu.

"Nu am vorbit de revocare, am vorbit pur şi simplu: luaţi acolo măsuri şi, după ce faceţi o anchetă repede, repede, veniţi în faţa românilor cu un comunicat de presă, cu o declaraţie, cu o conferinţă, spuneţi ce aţi găsit, cât de gravă este situaţia pentru că, între timp, zilele trec, probele se pot duce, oamenii aceia nu se întâmplă nimic cu ei, lumea este siderată, România cere răspunsuri, cerem toţi răspunsuri, şi răspunsurile astea nu mai vin. Aşa că sperăm că mâine ministrul Justiţiei dă câteva răspunsuri în sensul ăsta”, a adăugat Codrin Ştefănescu.

Întrebat ce aşteptări are din partea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, Ştefănescu a răspuns: „Toată lumea aşteaptă ceva să se întâmple, zic că am spus ce am avut de zis. Suntem în întârziere, nu s-au luat măsurile când trebuiau să fie luate. Acum nu putem decât să sperăm că oamenii aceştia îşi fac datoria”.

Citește și: