Departamentul Corespondenţi
37605 vizualizări 18 oct 2014

”Am spus că în acest moment trebuie să ne concentrăm asupra primului tur, după care vom discuta, sigur, în funcţie de rezultate. Nu ştim cine intră în turul doi, dar, pentru noi, decizia trebuie să fie foarte raţională, foarte pragmatică şi nu sentimentală şi trebuie să ne gândim la un preşedinte care dă câteva perspective în ceea ce priveşte dezideratele noastre. Un preşedinte care ne deschide perspective şi nu limitează spaţiul de mişcare pentru dezideratele noastre”, a declarat Kelemen Hunor.

Întrebat dacă va face o recomandare comunităţii maghiare pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, candidatul UDMR la Preşedinţie a spus că, în cazul în care el nu va trece de primul tur, atunci se vor aşeza la masă şi vor stabili mesajul.

Kelemen Hunor a participat, sâmbătă, la Miercurea Ciuc, la dezbaterea publică ”Voci Maghiare Locale”, în cadrul căreia au fost dezbătute subiecte de actualitate politică, relaţia dintre majoritate şi minoritatea maghiară, precum şi proiectul de autonomie al UDMR.

 

Citește și: