Liviu Dadacus - Mediafax
745 vizualizări 11 oct 2017

„Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaştem: primul-ministru şi Liviu Dragnea coborând printre noi. (...) Eu mă bucur că sunteţi aici şi că aţi venit amândoi pentru că daţi un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat patru ani la UNCJR şi în momente de balans trebuie să dai dovadă de inteligenţă. Iar Corneliu Bichineţ de la Vaslui vă spune direct: Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, a spus Bichineţ de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Premierul Mihai Tudose a venit, miercuri, la Camera Deputaţilor, el având o discuţie de aproximativ o jumătate de oră cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia.

Ulterior, Dragnea şi Tudose au intrat împreună în sala de plen, unde au participat la sesiunea de vot final şi unde s-a dat şi votul asupra moţiunii simple pe Sănătate, depusă de opoziţie, care a fost respinsă.

Cei doi au şi ieşit împreună din sala de plen, după sesiunea de vot final. Dragnea le-a tramsmis jurnaliştilor că a votat, din greşeală, moţiunea, după „pledoaria” lui Bichineţ.

„După pledoaria domnului Bichineţ nu am fost atent şi am votat <<pentru>>. Îmi cer scuze. Din greşeală”, a spus Dragnea.

 

Citește și: