Cristian ANDREI
3452 vizualizări 22 aug 2011

Victor Ponta a achiziţionat pentru partid un automobil hybrid, marca Toyota. Maşina e second hand şi a fost cumpărată în leasing

După ce a testat şi un automobil electric marca Citroen, preşedintele PSD s-a hotărât să cumpere pentru partid o maşină eco marca Toyota.

"Vreau să cumpăr maşina pentru partid, nu pentru mine, dar este destul de scumpă. Ne vom orienta spre o ofertă second-hand. Am cerut deja firmei Toyota să ne prezinte o ofertă, dar nu au pe stoc modele folosite. Maşina va fi achiziţionată în leasing, deoarece nu avem toţi banii acum", declara în exclusivitate pentru gândul la începutul lunii iunie Victor Ponta. Iniţiativa liderului PSD s-a concretizat în această lună când, în curtea din Kiseleff, a apărut noua maşină oficială a partidului: Toyota Prius. De altfel, Ponta a venit în acest automobil şi la şedinţa de astăzi a Uniunii Social Liberale.

Unde este B-01-PSD

Înainte de a circula prin oraş cu Toyota Prius, maşinile oficiale ale PSD în mandatul lui Victor Ponta au fost un VW Phaeton şi un VW Touareg.

Maşina personală a preşedintelui PSD este un bolid Mitsubishi Lancer Evolution , achiziţionat tot în leasing, cu 33.000 de euro. Maşina oficială a PSD nu are un număr preferenţial, deoarece după ce Mircea Geoană a pierdut preşedinţia partidului a luat cu el şi numărul special B-01-PSD.

Citește și: