Anca SIMINA
1707 vizualizări 12 mar 2013

Surprins de transferul lui Mihai Stănişoară la PNL, preşedintele Traian Băsescu exclude ca acesta să fie un politician cu acces la serviciile de informaţii, variantă vehiculată în ultima perioadă în mediul politic ca explicaţie pentru interesul liberalilor de a şi-l atrage, dar crede că pasul său are "o susţinere a Masoneriei".

"Pe mine m-a surprins. Nu l-am înţeles deloc. Eu am lucrat bine cu el. Accesul la serviciile de informaţii exclus. Pot să vă dau scris acum că nu. Poate o susţinere a Masoneriei, asta e altceva. Frunzăverde, pe linia asta da", a justificat Traian Băsescu mutarea fostului său consilier.

Potrivit lui Băsescu, Stănişoară "a fost în echipa lui Vasile Blaga". "De ce abandonul ăsta? Poate avea altă opţiune la conducerea partidului",a adăugat preşedintele.

Cât despre tactica lui Crin Antonescu care şi-a apropiat în ultimele luni mai mulţi politicieni din afară, de la Sorin Frunzăverde la Klaus Iohannis şi la Mihai Stănişoară, Băsescu spune că "e altceva" faţă de strategia racolărilor cu care el însiuşi a creat majorităţi. "La Crin Antonescu văd altceva. El adună fiecare picătură. Eu am lucrat pe dimensiuni mari ca politician", a trasat difereenţele şeful statului.

 

Citește și: