"Domnul Dragnea TREBUIE SĂ PĂRĂSEASCĂ VIAŢA PUBLICĂ. Un politician cu DOUĂ CONDAMNĂRI în Justiţie nu poate să mai stea în fruntea României şi să dicteze politica penală a statului. Pentru binele acestei ţări, pentru a rămâne într-o ordine legală şi morală, şeful Camerei Deputaţilor trebuie să renunţe la orice pârghie de putere. Demisia ar putea fi o şansă şi a celor de la putere pentru a renunţa la manipulări, agresivitate şi polarizarea României doar pentru apărarea cu orice preţ a unui vătaf", a scris Cioloş pe Facebook."Avem nevoie de O NOUA CLASĂ POLITICĂ. Una onestă, profesionistă şi cu bun simţ. Trebuie să ne redescoperim decenţa. Trebuie să ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni. Din încercările de a intimida justiţia la televizor. Avem nevoie de o justiţie nu numai independentă, dar şi profesionistă", a mai declarat Cioloş.

„A conduce o ţară e un privilegiu sacru, nu e un simplu drept cetăţenesc.

Prezumţia de nevinovăţie o poţi invoca atunci când e vorba de un drept de simplu cetăţean, nu când eşti într-o demnitate publică.
Dar pentru asta trebuie să ai Demnitate! Şi un minim respect pentru cei care ţi-au oferit privilegiul de a ocupa o astfel de poziţie în Stat.

În concluzie. Stimaţi lideri ai PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale.
Are de-a face cu onoarea şi cu bunul simţ!
La care mă încăpăţânez să cred că românii pe care presupun că-i respectaţi, au dreptul”, a mai scris Cioloş într-un alt mesaj pe Facebook.

ICCJ l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare CU EXECUTARE în celebrul dosar DGASPC Teleorman, dar decizia nu este definitivă.

Citește și: