Diana Grigore
238 vizualizări 4 aug 2019

„Comitetul Politic al Uniunii Salvaţi România a votat, sâmbătă, continuarea alianţei cu PLUS cu obiectivul de a oferi României o alternativă politică reală. A fost adoptat protocolul alianţei electorale pentru prezidenţiale şi protocolul alianţei politice, cu o serie de amendamente ce vor fi transmise către partenerii de la PLUS”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

El a adăugat că alianţa nu poate dezamăgii electoratul care a votat-o pe 26 mai.

„Ne respectăm promisiunea de a construi o alternativă credibilă, la partidele tradiţionale. USR PLUS este alianţa care va schimba un sistem ce a eşuat. Două milioane de oameni au votat această alianţă pe 26 mai şi au crezut în această alianţă, nu putem să îi dezamăgim. Încă de la formare, alianţa USR PLUS a avut un obiectiv pe termen lung. Vrem să mergem împreună la toate alegerile care urmează – prezidenţiale, locale şi parlamentare. Obiectivul nostru este că câştigăm alegerile şi să dăm României preşedintele şi un guvern onest şi competent”, a mai scris Barna.

Şi Dacian Cioloş a anunţat, sâmbătă, că PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianţă politică cu USR.

Campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale a alianţei USR-PLUS va începe duminică, de la ora 11:00.

Prezidenţiabilul alianţei este Dan Barna.

 

Citește și: