30 vizualizări sâmbătă, 12:31

"Vă mărturisesc că discursul pregătit pentru această zi arăta altfel până în ziua de joi. Ştiu că ceea ce s-a întâmplat v-a afectat şi vreau să ştiţi că vă înţeleg. Cu toate acestea, mă bucur din toată inima să văd că avem în continuare spiritul şi energia de luptător, că ele nu mor niciodată, indiferent de momentele pe care le traversăm. Acesta e momentul în care trebuie să înţelegem că nu trebuie să ne îndoim de puterea pe care o avem. Să stăm uniţi şi să luptăm umăr la umăr pentru ca PSD să fie din nou", a declarat Viorica Dăncilă.

"Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război în care trebuie să ne punem efortul, munca, inimile şi tot curajul de care putem da dovadă. Ca de fiecare dată când au crezut că ne-au înfrânt, dar ne-am întors mai puternici, mai organizaţi. Aceste forţe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD, e singurul lor obiectiv. A fost primul pas", a mai sus Dăncilă.

"Noi nu fugim şi nu abandonăm, că forţa noastră nu e trecătoare şi nu se risipeşte. Acest forţe cu care noi luptăm acum vor distrugerea PSD, vor dispariţia noastră ca partid, şi au spus-o clar în discursul public. E singura lor miză şi singurul obiectiv. Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat joi în Parlament. Credeţi că vor să guverneze? I-aţi văzut cu vreun program. I-aţi văzut bucuroşi după ce a trecut moţiunea. Erau preocupaţi pentru că ştiau că e doar o victorie de etapă. Pentru ei nu căderea Guvernului a fost miza şi dispariţia PSD, iar această moţiune a fost un prim pas, dintr-un plan meschin de a ne elimina din competiţie. Dar cei care vor să ne vadă doborâţi vor regreta, pentru că vor fi taxaţi la vot, pentru că îşi vor devoala impostura şi vor arăta întregii ţări cum sunt. O gaşcă de amatori, avidă după o putere cu care nu ştiu ce să facă, pe care nu ştiu să pună în slujba ţării şi a oamenilor", a mai spus candidatul PSD la prezindenţiale.

Citește și: