Alexandru Costea
124 vizualizări 23 iul 2019

Liderul social-democraţilor Viorica Dăncilă a transmis în şedinţa Comitextului Executiv al PSD că nu va mai acccepta scandalurile declanşate de membri în public, fie că este vorba de declaraţii care dăunează imaginii partidului, fie că dăunează imaginii colegilor, au declarat surse politice pentru Mediafax. Ea a spus că în ceea ce priveşte neînţelegerile din partid, ele vor fi discutate doar în CEx, potrivit surselor.

În aceeaşi şedinţă, Viorica Dăncilă a fost revoltată de acuzaţia că primeşte "comandă din altă parte", au spus sursele politice.

Pe 7 iunie, întrebată dacă ar răspunde unor comenzi din afara PSD, din partea unor persoane care ar avea legături cu "serviciile", Viorica Dăncilă a declarat că singura comandă pe care o primeşte este de la partid şi de la forurile statutare ale formaţiunii.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi de către social-democraţi, să fie candidatul formaţiunii, la alegerile prezidenţiale au declarat surse din PSD, pentru Mediafax. 

Social-democraţii s-au reunit, marţi, în Birou Permanent Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale.

Hotărârea urmează să fie validată în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, care este în desfăşurare la ora transmiterii ştirii.

 

Citește și: