182 vizualizări 11 oct 2019

„Nu putem să blocăm adminstraţia locală. Eu aş vrea să dăm hotărâre de Guvern să achităm şi toate facturile din PNDL 1, PNDL 2. Eu m-aş bucura ca mâine să dau hotărârea de Guvern pentru rectificarea bugetară. Să dau hotărârea de Guvern pentru achitarea facturilor pe PNDL 1 şi PNDL 2, pentru că mi-e frică de faptul că următorul Guvern va întrerupe acest program”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi seara, la România Tv.

Aceasta a mai vorbit despre aprobarea unor hotărâri de Guvern pentru ca românii din Drobeta-Turnu Severin sau Focşani „să nu rămână fără căldură” şi pentru deblocarea situaţiei la spitalul din Săcele.

„Să dau hotărâre de Guvern pentru ca la Severin, Focşani, unde mai avem, oamenii să nu rămână fără căldură. Să dau hotărâre de Guvern pentru spitalul de la Săcele unde există o situaţie de blocaj şi oamenii au nevoie de spital în acea zonă. Deci sunt câteva hotărâri de Guvern pe care le aveam deja programate şi pe care vreau mâine să le adopt. Sper că voi putea face toate acest lucruri mâine”, a explicat premierul.

Liderul PSD a mai spus că proiecţia bugetară va fi afişată, săptămâna viitoare, pe site-ul Ministerului de Finanţe.

„Noi aveam bani şi pentru creşterea pensiilor, aveam bani pentru tot. O să afişăm pe site-ul Ministerului Finanţelor, săptămâna viitoare, proiecţia bugetară”, a conchis Dăncilă.

Şedinţa Executivului are loc vineri, de la ora 11.00. Este prima reuniune a Executivului, după ce a fost retrasă încrederea în Cabinetul Dăncilă, prin adoptarea moţiunii de cenzură, în plenul reunit de joi al Parlamentului.

Citește și: