1857 vizualizări 28 mai 2019

„Vom discuta.Vom vedea ce soluţii găsim astfel încât la preşedinţia Camerei Deputaţilor să avem un social-democrat, respectiv Marcel Ciolacu", a precizat Viorica Dăncilă.

Biroul Permanent Naţional al Camerei Deputaţilor a stabilit, marţi, ca noul preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor pentru gestionarea problemelor curente până la alegerea unui preşedinte definitiv să fie Carmen Mihălcescu, a anunţat Lia Olguţa Vasilescu, secretar al BPN.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că PSD-ALDE vor avea o propunere comună pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Şefia Camerei era deţinută de Liviu Dragnea, cel care a fost încarcerat, luni seară, la Penitenciarul Rahova în urma condamnării definitive la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Citește și: