Ilinca Nazarie
247 vizualizări 16 aug 2019

Premierul Viorica Dăncilă participă la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Iaşi, după care urmează să aibă o întâlnire cu primarii.

Dăncilă a fost aşteptată la Iaşi de câţiva protestatari care au afişat un banner cu mesajul „PSD atâta ştie, să ne ţină în sărăcie".

Protestatarii au strigat „hoţii” şi „criminalii”.

De asemenea, un bărbat a strigat „analfabeto” şi ”la puşcărie cu voi”.

Înaintea Comitetului Executiv Judeţean al PSD Iaşi, Dăncilă s-a întâlnit cu reprezentanţii unor organizaţii de la Iaşi care promovează construcţia autostrăzii A8.

Recent, primarul Iaşului, Mihai Chirica, scria pe Facebook un mesaj adresat Vioricăi Dăncilă în care făcea referire la vizita anunţată de premier, manifestându-şi speranţa că Dăncilă va fi prezentă în oraş pentru a-şi „lua adio de la votul ieşenilor”.

Dăncilă, despre protestatarii de la Iaşi: Acolo era liderul tineretului PNL

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, legat de protestatarii din Iaşi, că, dacă ar fi fost un miting ce viza nemulţumiri, ar fi mers să discute cu oamenii, dar fiind vorba despre persoane care aprţin unui partid politic, nu crede că cineva îşi dorea un dialog.

"Nu aş vorbi despre proteste. Acolo era liderul tineretului PNL. Dacă un partid crede că a sta este abordarea corectă, nu las PSD să procedeze la fel. << Hoţul strigă hoţii>>, iar această abordare face o defavoare zonei. Aici sunt oamenii ospitalieri, care folosesc argumentele, nu jignirile. Erau 7-8 persoane care nu îşi doreau o discuţie. Dacă vă că e un protest merg şi întreb, există un dialog. Când vii doar să ţipi şi eşti înregimentat politic, nu poate fi o abordare constructivă", a declarat Viorica Dăncilă.

 

Citește și: