Alexandru Costea
1412 vizualizări 12 nov 2019

„Azi a fost proces, nu? În momentul în care sunt şase case pe care le obţii prin meditaţii, cred că ar trebui să dea reţeta tuturor profesorilor din România, pentru că e într-adevăr un lucru extraordinar şi faptul că nu poţi să justifici acest lucru, că ai niste fonduri pe care trebuie să le returnezi statului român şi nu le returnezi, dl. Teodorovici poate da detalii mai multe, asta înseamnă că tiotuşi sunt nişte probleme pe care ar fi trebuit să le lămurească. Să vină în spaţiul public, să vină în faţa televiziunilor să spună: aşa am putut să realizez acest obiectiv al meu, cele şase case, nu prin ghinion, pentru că poate fi o reţetă pentru foarte mulţi români care îşi doresc şase case şi poate nu au niciuna”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a mai transmis că „cei care vor să vorbească despre corupţie să se uite în ograda lor”.

„Vorbim acum de doi candidaţi pentru alegerile prezidenţiale. Unul care are probleme penale, care trebuie să justifice de ce nu a returnat banii pe care îi datorează statului sau de ce a avut ghinionul de a avea şase case şi un candidat care nu are niciun fel de problemă penală”, a adăugat ea.

Totodată, Dăncilă a criticat decizia lui Klaus Iohannis de a nu participa la dezbateri electorale.

„Eu cred că această fugă de dezbatere e o fugă de răspundere. Când nu vii să spui ce ai făcut în cinci ani, cinci luni, cinci săptămâni , ce ai adus bun pt ac ţară, înseamnă că totuşi fugi de această responsabilitate faţă de cei care te-au votat şi care nu te-au votat, că eşti preşedintele tuturor românilor”, a mai spus liderul PSD.

Foto: caracter ilustrativ

 

Citește și: