Elena Crangasu
173 vizualizări 13 dec 2019

„Exclus aşa ceva şi sunt convinsă că pe măsură ce va avansa acest dosar, acest lucru va fi lămurit. Nu am nicio implicare în acest dosar”, a afirmat fostul lider social-democrat Viorica Dăncilă, chestionată vineri, dacă a ştiu de cazurile de şpagă de la PSD Arad.

În ceea ce priveşte audierea la DNA Timişoara a foştilor miniştri Mihai Fifor şi Răzvan Cuc, ea a spus că nu ştia absolut nimic.

„Nu ştiam că Mihai Fifor şi Răzvan Cuc au fost chemaţi, bineînţeles că toţi vrem să ştim care este adevărul şi ce s-a întâmplat”, a explicat Dăncilă.

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor, audiat vineri la DNA Timişoara, în calitate de martor, în dosarul mitei de la PSD Arad, a declarat la ieşire că nu are cunoştinţă desprea ceea ce s-a întâmplat în acest dosar.

Surse din anchetă declară că urmează să fie audiat şi fostul ministru Răzvan Cuc.

În acest dosar, în care sunt cercetaţi şi trei parlamentari PSD, au fost reţinute iniţial opt persoane, printre care şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători. Ispravnic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest dosar sunt cercetaţi şi doi deputaţi PSD, Dorel Căprar şi Florin Tripa, dar şi senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliţă.

 

Citește și: