Carmen Dumitrescu
1189 vizualizări 7 nov 2019

„Am văzut cum dictatorul Iohannis vrea sa fie preşedintele României, dar îi spun de aici, de la Teleorman: România este a românilor şi niciun român nu va permite să împartă România în buni şi răi. Părinţii şi bunicii noştri s-au săturat de tristeţe şi de griji. Avem un preşedinte avid de putere, deciziile lui nu sunt pentru România. Decizia lui este să desfiinţeze PSD, să-l ducă în istorie. Dar preşedintele îşi poate permite orice, nu se gândeşte la imaginea tarii, la viitorul copiilor şi nepoţilor noştri. Am văzut un preşedinte care, ca un diriginte, şi-a luat elevul şi a mers cu el de mână la Guvern. Să ne spună ce? Că guvernarea PSD a fost o guvernare eşuată? El, un un preşedinte absent! Dar eu îl cred. Din vacanţă aceste lucruri se vad foarte greu. A privit de la Cotroceni sau de unde a fost plecat în vacanţă şi cu aroganţă a venit ca să critice Guvernul şi ca să pună cât mai multe bariere acestui Guvern”, a spus Dăncilă la mitingul electoral de la Alexandria.

Preşedintele PSD a continuat afirmând că România are nevoie de preşedinte sensibil, motiv pentru care Klaus Iohannis trebuie să iasă la vot şi să voteze Viorica Dăncilă.

„De aici din Teleorman îl invit pe candidatul Iohannis într-o confruntare unu la unu. Suntem obligaţi să venim în faţa românilor şi să spunem ce am făcut pentru ei. Şi dacă nu îi este frică de o femeie, atunci să accepte această provocare. Dacă nu, să îşi ia fustă, eu îmi iau pantaloni. Vreau să îi mai spun preşedintelui Iohannis că decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturuga mica care va răsturna carul mare”, a declarat Dăncilă.

 

Citește și: