323 vizualizări 10 nov 2019

"Cred că domnul Iohannis trebuie să se uite cine a condus România în 30 de ani, că nu a fost numai PSD, a fost şi PNL şi dacă Iohannis vrea să informze în mod corect să ia şi cum a fost guvernarea fiecărui partid. Aşa cred că trebuie văzut acest lucru. Cred că dl Iohannis trebuie să facă referire la 5 ani de mandat a domniei sale, pentru că a fost preşedinte şi trebuie să dea socoteală cu ce a făcut, cum şi eu voi spune ce am făcut într-un an şi 9 luni de mandat", a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".

"Cred că cei care ocupăm funcţii publice, trebuie să facem un bilanţ şi apoi să judecăm pe alţii. Cred că e important să spună ce vrea să facă pentru că l-am văzut atacând PSD, dar nu să spună ce vrea să facă pentru români. Vreau ca electoratul care a votat Diaconu şi alţi candidaţi să ni se alăture", a mai spus Dăncilă.

Klaus Iohannis, cotat de sondaje pe primul loc în cadrul primului tur al alegerilor prezidenţiale, a afirmat că rezultatul votului arată că românii au învins PSD.

"Dragi români, victorie. Am reuşit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD-ului şi acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte" a spus Iohannis, după închiderea urnelor.

Citește și: