1804 vizualizări 18 nov 2019

Dăncilă  nu se teme să-şi arate întreg numele, deşi o întreagă ţară o ironizează pentru autohtonul „Vasilica”, aşa că şi-a modificat numele pe Facebook.

Candidatul PSD a postat pe reţeaua o imagine în care primeşte de la o susţinătoare un trnadafir, simbolul partidului. Dăncilă nu a ezitat să vorbeaască despre valorile pe care le susţine în campanie.

„Despre “Inima românească”

Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu, o femeie care crede, ca şi mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta, să ne îngrijim familia şi copiii, să ne construim, cu fiecare zi, viitorul: „Să nu ne uitaţi, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitaţi şi să vă bateţi pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim şi cu care ne creştem copiii. Să aduceţi oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!”

Şi i-am promis. Am promis că voi lupta pentru fiecare român, pentru toţi cei uniţi de credinţă, de tradiţiile noastre autentice, de speranţa într-o Românie care stă cu capul sus. Pentru toţi cei ce simt româneşte şi cei care cred în viitorul nostru mai bun. Voi lupta pentru a câştiga aceste alegeri, pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască vreodată că aici e familia şi e casa noastră şi că fiecare bătaie în piepturile noastre e o bătaie a inimii României, care ne leagă şi ne ţine împreună!”, a scris Dăncilă pe Facebook.

 

În acelaşi timp, Klaus Iohannis pune accent pe justiţie, pe România normală, caracterizată de statul care este în slujba cetăţeanului, iar administraţia publică este profesionalizată şi reconectată la nevoile oamenilor.  

 

Citește și: