Diana Grigore
78 vizualizări 25 iun 2019

Sursele citate au adăugat, pentru Mediafax, că printre subiectele care vor fi abordate de liderii PSD-ALDE se numără legislaţia electorală, OUG 114/2018, remanierea guvernamentală, precum şi candidatul la prezidenţiale.

ALDE îşi doreşte modificare prevederilor legate de energie din OUG 114/2018.

Social-democraţii se reunesc, la Clubul Diplomaţilor, marţi, de la ora 19.00, la o petrecere, unde sunt invitaţi să participe parlamentari şi membri ai Guvernului, au precizat surse din PSD, pentru Mediafax.

Petrecerea vine după ce la întrevederea de la Neptun, din week-end au existat tensiuni şi discuţii în contradictoriu între unii lideri din PSD.

Guvernul are, marţi, şi şedinţă la Palatul Victoria, de la ora 15.00.

În legătură cu OUG 114 fiscală, premierul spunea, la Marius Tuca Show, că nu va abroga ordonanţa, însă vor exista modificări, acolo unde lucrurile nu sunt flexibile, în urma discuţiilor cu factorii implicaţi.

Ordonanţa 114, care prevede măsuri fiscale, în special pentru bănci şi companiile din energie şi comunicaţii a fost criticată în repetate rânduri de asociaţiile patronale, pe motiv că suplimentează sumele pe care companiile trebuie să le plătească autorităţilor de reglementare.

Citește și: