2113 vizualizări 20 apr 2019

„Ei au tăiat pensii şi salarii, noi am crescut pensii şi salarii. Dar acest lucru mă face avem o nouă iniţiativă - să trimitem către PNL, către USR, să facem o ordonanţă de urgenţă prin care să le dăm gratuit lecitină ca să aibă memoria mult, mult, mult mai bună. Ei poate uită, dar cei care au trecut prin aceste situaţii neplăcute, cei care au fost umiliţi cu siguranţă nu o să uite”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Dăncilă le-a cerut social-democraţilor să fie mândri că sunt membri PSD.

„De fiecare dată să spuneţi cu mândrie că sunteţi membri PSD. PSD nu a luat niciodată decizii împotriva oamenilor. Dimpotrivă”, a adăugat premierul.

De asemenea, Viorica Dăncilă i-a acuzat pe liderii Opoziţiei că defăimează România.

„Nu o să pot niciodată să am consens cu cei care se poziţionează împotriva României. Am fost europarlamentar nouă ani. Cel mai frumos lucru a fost un premiu de excelenţă pe care l-am primit pentru promovarea României în UE. Acum, ca prim-ministru, am toată deschiderea să dau un premiu celor de la PNL, USR, de la PLUS MINUS pentru defăimarea României în UE, pentru că aceşti oameni nu au ratat niciun moment pentru a-şi defăima ţara”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă participă la Iaşi alegerile din organizaţia locală a partidului.

Citește și: