Sorina Ionaşc
102 vizualizări 8 oct 2013

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat că încă nu ştie cum va vota proiectul de exploatare de la Roşia Montană, precizând că singurul lucru care-l împiedică să ia o decizie sunt eventualele pericole pentru mediu.

"Eu am avizat acest proiect, cu obsevaţiile respective, dar este un proiect perfectibil şi este absolut necesar. Trebuie să ne lămurim dacă este cu adevărat viabil sau nu, să ne lămurim care sunt riscurile din punct de vedere al mediului, acesta este singurul lucru care stă în calea votului meu. După ce voi urmări dezbaterile din comisie, voi lua o decizie", a declarat Constantin, în cadrul audierilor din comisia pentru Roşia Montană.

Tot în şedinţa de marţi trebuia să fie audiată şi Lucia Varga, ministrul Apelor şi Pădurilor, însă aceasta a anulat după o întârziere de aproximativ o oră, pentru a doua oară. La audierile de luni, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Maria Grapini, a declarat că proiectul actual de exploatare la. Roşia Montană nu este votabil.

Citește și: