Carmen Dumitrescu Rusan
1709 vizualizări 15 iun 2019

Propunerea pentru înlocuirea la Senat a lui Claudiu Manda va fi trimisa de PSD Dolj săptămâna viitoare, apoi PSD Dolj va aştepta decizia de numire a lui Eugen Gioancă, în vârstă de 61 de ani.

Eugen Gioancă este consilier judeţean, inginer silvic şi şeful Ocolului Silvic Filiaşi, din judeţul Dolj.

Gioancă este născut la Vulpeni, judeţul Olt.

„Am anunţat că nu voi merge la Senat, în locul domnului Claudu Manda. Am decis să rămân la Consiliul Judeţean Dolj. Va merge la Senat următorul de pe lista de alegerile parlamentare, care este Eugen Gioancă, consilier judeţean din partea PSD şi membru în comitetul executiv PSD Dolj", a declarat, corespondentului Mediafax, Cosmin Vasile, secretar general al PSD Dolj şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

De asemenea, în cadrul şedinţei a fost votată o rezoluţie pentru a susţine rămânerea la guvernare a PSD şi a fost stabilită o delegaţie de 175 de persoane care să participe la Congres.

În ceea ce priveşte eventuale propuneri ale PSD Dolj pentru funcţii de conducere la nivel naţional Cosmin Vasile a spus că „nu şi-a exprimat nimeni în cadrul şedinţei extraordinare dorinţa de a participa pentru vreo funcţie. Biroul Permanent la PSD Dolj este împuternicit să ia o decizie pe loc, dacă se va impune acest lucru”, a mai spus secretarul general PSD Dolj.

Din delegaţia care va merge la Congresul PSD vor face parte primari, consilieri judeţeni şi parlamentari din Dolj.

Citește și: