7392 vizualizări 25 apr 2012

Declaraţii halucinante făcute astăzi de doi lideri politici, unul din opoziţie şi unul de la putere. Tonul l-a dat Victor Ponta, liderul PSD, care s-a întors la declaraţiile-şoc de altădată. "Nici dacă îi împuşti nu este suficient. Câte plângeri penale mai are Roberta Anastase? Celor 2,2 milioane de pensionari trebuie să li se ceară scuze, să li se repare prejudiciul cauzat prin incompetenţă şi ticăloşie", a spus Ponta, referindu-se la "genocidul" pe care PDL l-ar face cu pensionarii.

Replica a venit din partea Robertei Anastase, care s-a grăbit să taxeze "derapajele psihiatrice ale acestui personaj". Preşedinta Camerei deputaţilor a interpretat declaraţia lui Ponta ca pe o ameninţare directă la integritatea ei fizică şi a colegilor de partid, subliniind că, dacă ajunge cu partidul său la putere, Victor Ponta ar urma să-i împuşte şi pe cei care nu l-au votat. "Victor Ponta ameninţă cu moartea liderii politici, mâine îi va ameninţa cu moartea pe românii care nu-l votează", a tras alarma Roberta Anastase.

Mai mult, şefa Camerei a spus că adversarului său politic nici nu-i pasă de pensionari, de vreme ce îşi angajează bone filipineze, în loc de pensionare rdin România şi-şi petrece vacanţele în locuri "exotice". "Dumnezeule mare, în ce lume trăim şi vrea să vină la putere! Atâta suflet are Victor Ponta ca, în loc să angajeze o femeie româncă fără serviciu, aduce bone filipineze. Victor Ponta mânâncă o pâine caldă în Dubai şi la Roma şi în alte locuri exotice în care merge alături de oameni de afaceri înbogăţiţi din contracte cu statul. Victor Ponta mânâncă pe banii pensionarilor", a exclamat Anastase.

Omul de afaceri "îmbogăţit din afaceri cu statul" la care face referire Anastase este Sebastian Ghiţă, patronul  RTV, un bun prieten al lui Victor Ponta şi partener de vacanţe cu familia liderului PSD.

Declaraţia lui Anastase, pe larg:

"Victor Ponta şi partidul au trecut într-o altă etapă: ameninţarea cu asasinatul politic, cu moartea. Acum câteva zile, un deputat PSD, Adrian Solomon, îşi permitea să-l ameninţe pe premier cu moartea. Olguţa Vasilescu, un alt senator PSD, de asemenea profera ameninţări cu moartea la adresa oamenilor politici. Acum câteva zile, cei din PSD încercau să arunce pe piaţă câteva scuze penibile, încercând să ascundă modul în care gândeau. Azi, Ponta a devoalat tot planul: A spus un lucru extrem de grav, a proferat o ameninţare la adresa oamenilor politici, din nou ameninţare cu moartea. Dumnezeule mare, în ce lume trăim şi cine doreşte să vină la putere în România anului 2012!"

"Limita a fost depăşită demult. Azi, Ponta, în lipsa unor soluţii, ameninţă cu moartea politicienii, mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred şi nu pot să creadă în el. Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos. Trebuie să există o reacţie foarte dură".

Declaraţia lui Victor Ponta poate fi citită AICI

Citeşte şi Cât costă sicriul


Citește și: