Diana Grigore
77 vizualizări joi, 15:25

„PNL trebuie să conducă în următoarea lună un blitzkrieg nemilos pentru impunerea tuturor reformelor de care PSD e îngrozit. Singurul mod în care PSD ne poate opri este moţiunea de cenzură şi declanşarea mecanismului pentru anticipate. Adică ceea ce ne dorim. Trăim un moment irepetabil, în care partidul lui Ion Iliescu are de ales între dezastru şi catastrofă pentru el şi casta sa de privilegiaţi. Cel mai bine e să le primească pe amandouă: să ne asumăm accelerat reforme până când PSD ajunge la capătul puterilor şi ia drumul anticipatelor”, a scris Raeţchi, pe Facebook.

Deputatul PNL a subliniat că România se află într-o situaţie privilegiată, aşteptată din 1989.

„România se află într-o situaţie privilegiată, istorică, pe care o asteptăm din 1989: forţele antireformiste din stânga penal-paseistă sunt în corzi, îngrozite de alegeri, în timp ce partidele reformiste de dreapta sunt pe un vârf electoral. E ca si cum roata istoriei s-ar fi întors faţă de momentele din 1990, când feseniştii au blocat reforme vitale invocând suportul popular masiv: acum e tocmai invers, există sprijin pentru reforme şi stânga e total incapabilă să le mai oprească”, a mai spus Raeţchi.

Liberalul a adăugat că electoratul va oferi dreptei şansa unei majorităţi în Parlament.

„Fără îndoială că electoratul va oferi dreptei şansa unei majorităţi reformiste confortabile într-un Parlament nou, care să facă irelevant pe termen lung acest partid îmbătrânit şi corupt care a dus mai departe moştenirea PCR”, a conchis Raeţchi.

Citește și: