Liviu Dadacus - Mediafax
274 vizualizări 20 oct 2017

Potrivit anunţului menţionat, Camera Deputaţilor are în vedere achiziţionarea de servicii de telefonie mobilă prin încheierea unui acord- cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 36 de luni, în condiţiile în care contractele subsecvente nu urmează să se atribuie prin reluarea competiţiei.

Valoarea estimată fară TVA a contractului este de 2.442.016 lei, iar valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 814.005 lei fără TVA.

În ceea ce priveşte frecvenţa şi valoarea contractelor ce vor fi atribuite, Camera Deputaţilor estimează un număr de 3 contracte subsecvente, pentru anii 2018, 2019 si 2020.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, finanţarea fiind asigurată din fonduri bugetare.

În noiembrie 2013, Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie deschisă pentru achiziţionarea de servicii de telefonie mobilă pentru parlamentari şi angajaţi, suma maximă pentru licitaţie fiind de 1.219.335 lei, fiind prevăzută şi atunci încheierea unui acord cadru pe trei ani.

Peste 150.000 de lei şi pentru cumpărarea de mobilier pentru „dormitor, camera de zi şi sufragerie”

În afară de serviciile de telefonie, Camera Deputaţilor mai vrea să cumpere şi mobilier pentru „dormitor, camera de zi şi sufragerie”, valoarea estimată totală a contractului fiind de 166.386 lei.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar finanţarea este asigurată din fonduri bugetare.

Potrivit documentaţiei de atribuire, contractul vizează achiziţia de canapele, canapele cu fotolii, fotolii, precum şi canapele cu fotolii şi măsuţă.

Citește și: