198 vizualizări 14 ian 2020

„Alina Magdalena Musetescu a condus prin detaşare din mediul privat Departamentul de Aprobare Studii Clinice din ANM (numită în perioada Şişu-Cotel) şi este asociată în acelaşi timp într-o firmă care derulează studii clinice în România (Monitoring Force Bucuresti SRL). Doamna Muşetescu a lucrat în această firmă până în martie 2019 (conform contului de linkedin), iar compania este activă, conform registrului comerţului”, scrie Ungureanu pe Facebook.

Conform sursei citate, timp ce avea rol de conducere la ANM, Muşetescu a fost administrator, până în noiembrie 2019, al unei companii de comercializare de dispozitive medicale (Proumanitaria International Group, deţinută de un cetatean chinez şi unul român).

„Solicit ministrului Sănătăţii să trimită Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Agenţia Naţională a Medicamentului să verifice ce au lăsat în urmă cele 40 de lăcuste ale lui Vâlcov, Cotel şi Şişu în această instituţie căpuşată de PSD. Fapt divers: doamna Muşetescu a fost preşedintele Asociaţiei Vindecătorilor prin Unde Theta. Undele Theta însă nu i-au transmis doamnei Muşatescu că este în conflict de interese, să vedem pe ce unde va comunica cu inspectorii ANI şi dacă se deschid cu noroc ceakrele, poate se întâlneşte şi cu nişte procurori de la DNA!”, conchide Ungureanu.

Sursă FOTO: Emanuel Ungureanu - Deputat USR / Facebook

 

Citește și: