DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Candidatul ACL la Prezidenţiale, Klaus Iohannis, nu se va prezenta, cel mai probabil, în platoul Antena 3 pentru o nouă dezbatere electorală cu Victor Ponta.

"Nu cred că va participa la Antena 3 şi cred că este suficient pentru că modul în care s-au stabilit cele patru dezbateri a fost mai mult impus", a declarat Săftoiu pentru B1TV.

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Purtătorul de cuvânt al PDL spune, totodată, că nu a înţeles nici până acum modul în care s-au făcut negocierile şi felul în care au fost alese cele patru televiziuni, respectiv RTV, Realitatea, B1, Antena 3, şi spune că argumentul pe care l-a primit, acela că ele au fost primele care au făcut invitaţiile, este "cel puţin pueril".

"Domnul Iohannis a participat astăzi, a participat ieri, aşa cum a impus staff-ul de campanie", a mai adăugat Săftoiu. "Sper să fie ultima campanie în care finala se tratează în modul acesta", a mai menţionat ea.

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi candidatul PSD, Victor Ponta, au participat miercuri seară la a doua dezbatere electorală televizată. Ponta este aşteptat, joi, să meargă în platourile Antena 3.

Citește și: