2201 vizualizări 17 nov 2019

„Va fi o dezbatere cu număr limitat de invitaţi care să pună întrebări. Nu e conferinţă de presă. E o dezbatere în care vor pune întrebări cei care sunt invitaţi să participe”, au explicat sursele citate, pentru Mediafax.

Prin urmare, restul jurnaliştilor care se vor acredita la dezbatere ar putea doar să relateze despre evenimentul de marţi.

Potrivit surselor menţionate, nu este nicio temă prestabilită a discuţiei cu preşedintele, cei opt putând pune întrebările pe care le doresc.

Klaus Iohannis a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PNL, că marţi va organiza o dezbatere cu politologi şi formatori de opinie. Şeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”.

La conferinţa de presă care a durat peste o oră, preşedintele Iohannisa luat câte două întrebări de la fiecare jurnalist prezent la eveniment.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat că va găzdui dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

 

Citește și: