283 vizualizări 3 dec 2019

„Aştept decizia scrisă a PSD-ului privind excluderea din PSD, şi vă asigur că în momentul următor voi semna adeziunea în Pro România”, a declarat Cosmin Necula într-o întâlnire regională a Pro România, unde este prezent şi Victor Ponta.

Victor Ponta, preşedintele Pro România a declarat, în cadrul întâlnirii regionale din Bacău, că îl susţine pe Cosmin Necula, despre care consideră că este un primar excelent pentru municipiu.

„îl susţin pe Cosmin şi sunt sigur că e primarul de care are nevoie Bacăul. Bacăul e blocat din cauza luptei politice, iar acest lucru face ca Bacăul sa sufere. Nu-mi pare rău că am ajutat la schimbarea doamnei Dancilă, cum nu-mi pare că astăzi îl avem pe domnul Necula lângă noi”, a declarat Victor Ponta.

În Bacău are loc întâlnirea regională Pro Romania. Înainte de întâlnire a avut loc o conferinţă de presă, la care a participat alături de Ponta şi Necula.

Necula a recunoscut public că e simpatizant Pro Romania, şi este doar o chestiune de timp să devină membru în partidul lui Ponta.

 

Citește și: